Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Boete kartel Vialis Traffic en Koninklijke Volker Wessels Stevin

In november 2007 heeft de NMa tegen een aantal ondernemingen die werkzaam zijn in de verkeersregeltoestellen- en verkeersregelinstallatie-sector, rapport (rapport 5697_1) opgemaakt voor hun deelname aan een kartel waarbij opdrachten werden verdeeld en inschrijfprijzen werden afgestemd voorafgaande aan inschrijvingen op aanbestedingen van VRI-werken in Nederland in de periode januari 1998 t/m december 2003. Het rapport maakt integraal onderdeel uit van het besluit dat de Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit per onderneming heeft genomen.

 

Bijlagen

Boete kartel Vialis Traffic en Koninklijke Volker Wessels Stevin (PDF - 102.82 KB) Besluit op bezwaar in zaak 5697 (PDF - 86.23 KB) Advies van de Adviescommissie bezwaarschriften Mededingingswet (BAC) (PDF - 144.72 KB) Rapport kartelgedragingen verkeersregeltoestellen en verkeersregelinstallaties (PDF - 761.01 KB)