Kruimelpad

Vacatures en carrièrenieuws

ACM op studentencongres EBF Conference in Groningen

05-10-2016

Aanstaande vrijdag, 7 oktober, gaan twee ACM’ers weer op pad om economiestudenten enthousiast te maken over het werken bij ACM.

Marinus Imthorn (econoom) en Roel Joosten (HRM adviseur) reizen vanuit Den Haag naar de MartiniPlaza in Groningen om daar een workshop te geven op de EBF Conference.

EBF is de Economische en Bedrijfskundige Faculteitsvereniging voor studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen. Jaarlijks organiseren zij de tweedaagse EBF Conference. Hiermee trekken zij circa 700 studenten en deelnemers aan. Het thema van dit jaar - de 8e editie - is “The Power of Disruption”.

Over de workshop van ACM

Aan de hand van een casus – geïnspireerd op een bestaand onderzoek van ACM – wordt duidelijk naar welke elementen van concurrentie je kan kijken om een gefundeerde uitspraak te doen over de mate van concurrentie. Studenten gaan met elkaar in discussie hierover. Daarnaast geven Marinus en Roel een korte presentatie over een recent onderzoek van de ACM en vertellen zij meer over de carrièremogelijkheden bij ACM.

Wil je meer weten over de studentenactiviteiten of stage- en startersmogelijkheden van ACM? Lees dan snel verder op de site:

Bekijk de geplande studentenactiviteiten Ga naar de pagina Studenten en starters