Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

CZ - OZ (concentratiebesluit)

Naar aanleiding van de uitspraak van de Rechtbank Rotterdam van 7 december 2005, met kenmerk 05/3047 MEDED HRK T1, waarin de Rechtbank het besluit van de Raad van Bestuur van van Nederlandse Mededingingsautoriteit van 7 juli 2005 heeft vernietigd, heeft de Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit besloten om het besluit van 28 oktober 2005, waarbij een vergunning, met daaraan verbonden voorschriften, voor de concentratie is verleend, in te trekken. Dit betekent dat de concentratie is toegestaan en dat de voorschriften niet langer hoeven te worden nageleefd.

Rechtbankuitspraak 7 december 2005


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook

Meer in deze zaak