Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Wat drijft senior econoom Björn de Groot in zijn werk voor de energiesector?

Ik vind het thema energie vooral zo interessant omdat de energiesector altijd in beweging is. Innovatie verandert het aanbod: we staan bijvoorbeeld aan de vooravond van de bouw van tien windparken op de Noordzee.

Björn vertelt over zijn interesse in het thema energie, zijn project duurzame windenergie op zee en zijn afwisselende rol bij ACM.

Waarom is ACM en specifiek onze directie Energie een interessante werkplek voor ervaren economen? Wat drijft de medewerkers in deze directie? Hoe ziet je werkdag er concreet uit? We vroegen het Björn de Groot, senior econoom bij de directie Energie. Björn geeft antwoord op de volgende vragen:

  • Wat vind jij zo interessant aan het thema energie?
  • Wat drijft jou in deze functie bij ACM?
  • Noem eens een concreet project waar je aan werkt.
  • Wat kenmerkt jouw rol als senior econoom?

Heb je ook interesse in de functie van senior econoom bij ACM en/of specifiek bij onze directie Energie? Stuur ons dan gerust jouw open sollicitatie. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Lees het verhaal van Björn de Groot, Senior Econoom bij onze directie Energie Stuur een open sollicitatieGa naar Werken bij ACM