Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Onderzoek Decisio naar baten van EU-brede nummerportabiliteit

Onderzoek Decisio naar de baten van betaalrekening-nummerportabiliteit

Decisio heeft in opdracht van ACM een raamwerk ontwikkeld waarmee elk land in Europa een zo compleet mogelijk beeld kan krijgen van baten van nummerportabiliteit. Het raamwerk houdt rekening met de specifieke marktomstandigheden in een land, bijvoorbeeld als het gaat om prijsniveaus, overstapgedrag en de adoptie van technologische innovaties (FinTech). Het raamwerk is vervolgens toegepast op Nederland. De toepassing op Nederland illustreert het belang van het zoveel mogelijk meenemen van de indirecte baten van NP. Het gaat namelijk om relatief grote bedragen.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Meer in deze zaak