Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Tarievenbesluit Delta Netwerkbeheer elektriciteit 2011

In de Elektriciteitswet 1998 staat dat de Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (hierna: de Raad) de maximum nettarieven vaststelt voor beheerders van regionale elektriciteitsnetwerken. Elk jaar dienen netbeheerders daarom een voorstel in met daarin de tarieven die zij het volgende jaar willen hanteren.

De Energiekamer van de Nederlandse Mededingingsautoriteit beoordeelt deze tariefvoorstellen. De Raad stelt deze vervolgens al dan niet gewijzigd vast. De Raad heeft op 1 december 2010 voor de regionale elektriciteitsnetbeheerders de definitieve tarieven die gelden vanaf 1 januari 2011 vastgesteld.

Ook wijzigt de Raad de rekenvolumina van vijfde reguleringsperiode per 1 januari 2011 voor de regionale elektriciteitsnetbeheerder Cogas Infra & Beheer B.V. Hiervan is mededeling gedaan in de Staatscourant.

 

Documenten

Tarievenbesluit Delta Netwerkbeheer elektriciteit 2011 (PDF - 601.3 KB)
 

Bijlagen

Bijlage bij tarievenbesluit Delta Netwerkbeheer 2011 (XLS - 59 KB) Tarievenvoorstel Delta Netwerkbeheer 2011 (XLS - 99.5 KB)