Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Boete KPN voor ISDN-Lijnbewaking

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) stelt vast dat KPN voor de service voor storingssignalering ISDN-Lijnbewaking in strijd heeft gehandeld met de non-discriminatieverplichting en de transparantieverplichting.

De overtreding van de non-discriminatieverplichting bestaat eruit dat KPN de service voor storingssignalering ISDN-Lijnbewaking – als onderdeel van de Wholesale Line Rental (WLR)-dienst voor hoogcapacitaire aansluitingen –  wel heeft aangeboden en geleverd aan haar dochterbedrijven.

De overtreding van de transparantieverplichting bestaat eruit dat KPN heeft nagelaten de service voor storingssignalering ISDN-Lijnbewaking tijdig op te nemen in haar referentieaanbod.

Voor deze overtredingen legt ACM aan KPN een boete op van in totaal 6.000.000 euro.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook

Meer in deze zaak