Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Marktscan naar online games

ACM heeft de markt van online games onderzocht. Deze markt is een groeimarkt met veel jonge consumenten. Juist zij zijn niet altijd op de hoogte van het onderscheid tussen virtueel en echt geld en van de gevolgen van het delen van persoonsgegevens. Na onderzoek concludeert ACM dat geen sprake is van misstanden. De combinatie van een aantal factoren geeft wel een risico op problemen. Om dit te ondervangen heeft ACM de bedrijven en organisaties die actief zijn op deze markt gewezen op hun verantwoordelijkheden. Ook heeft ACM concrete tips voor ouders en kinderen geplaatst op haar portal ConsuWijzer.

Meer informatie


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Meer in deze zaak