Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Energievergunning N.V. Nuon Energie voor leveren elektriciteit aan kleinverbruikers komt op naam van N.V. Nuon Sales Nederland

De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) heeft op 7 december 2004 de tenaamstelling van de leveringsvergunning voor elektriciteit van Nuon Energie gewijzigd in Nuon Sales Nederland.

De NMa vindt dat Nuon Energie voldoende heeft aangetoond de naam Nuon Sales Nederland te mogen gebruiken. Nuon Sales Nederland heeft ook aangetoond dat er verder geen wijzigingen zijn op het gebied van financiële, organisatorische of technische kwaliteit. Hiermee blijft Nuon Sales Nederland voldoen aan de voorwaarden voor het leveren van elektriciteit aan kleinverbruikers.

Energieleveranciers die gas en/of elektriciteit willen leveren aan kleinverbruikers moeten een vergunning van de NMa hebben. Ze zijn ook verplicht om naamswijzigingen aan de NMa door te geven.

Verplichtingen vergunninghouders

 

Documenten

Energievergunning N.V. Nuon Energie voor leveren elektriciteit aan kleinverbruikers komt op naam van N.V. Nuon Sales Nederland (PDF - 116.47 KB)