Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Energievergunning Electrabel Nederland N.V. voor leveren elektriciteit aan kleinverbruikers komt op naam van GDF SUEZ Energie Nederland N.V.

De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) heeft op 27 maart 2012 de tenaamstelling van de leveringsvergunning voor elektriciteit van Electrabel Nederland gewijzigd in GDF SUEZ Energie Nederland.

De NMa vindt dat Electrabel Nederland voldoende heeft aangetoond de naam GDF SUEZ Energie Nederland te mogen gebruiken.GDF SUEZ Energie Nederland heeft ook aangetoond dat er verder geen wijzigingen zijn op het gebied van financiƫle, organisatorische of technische kwaliteit. Hiermee blijft GDF SUEZ Energie Nederland voldoen aan de voorwaarden voor het leveren van elektriciteit aan kleinverbruikers.

Energieleveranciers die gas en/of elektriciteit willen leveren aan kleinverbruikers moeten een vergunning van de NMa hebben. Ze zijn ook verplicht om naamswijzigingen aan de NMa door te geven.

Verplichtingen vergunninghouders

 

Documenten

Energievergunning Electrabel Nederland N.V. voor leveren elektriciteit aan kleinverbruikers komt op naam van GDF SUEZ Energie Nederland N.V. (PDF - 66.63 KB)