Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Energievergunning NRE Energie B.V. voor leveren elektriciteit aan kleinverbruikers komt op naam van E.ON Benelux Levering B.V.

De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) heeft op 6 december 2007 de tenaamstelling van de leveringsvergunning voor elektriciteit van NRE Energie gewijzigd in E.ON Benelux Levering.

De NMa vindt dat NRE Energie voldoende heeft aangetoond de naam E.ON Benelux Levering te mogen gebruiken. E.ON Benelux Levering heeft ook aangetoond dat er verder geen wijzigingen zijn op het gebied van financiële, organisatorische of technische kwaliteit. Hiermee blijft E.ON Benelux Levering voldoen aan de voorwaarden voor het leveren van elektriciteit/gas aan kleinverbruikers.

Energieleveranciers die gas en/of elektriciteit willen leveren aan kleinverbruikers moeten een vergunning van de NMa hebben. Ze zijn ook verplicht om naamswijzigingen aan de NMa door te geven.

Verplichtingen vergunninghouders

 

Documenten

Energievergunning NRE Energie B.V. voor leveren elektriciteit aan kleinverbruikers komt op naam van E.ON Benelux Levering B.V. (PDF - 267.95 KB)