Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Energievergunning Eneco Energiehandelsbedrijf B.V. voor leveren elektriciteit aan kleinverbruikers komt op naam van Eneco Business B.V.

De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) heeft op 2 juni 2004 de tenaamstelling van de leveringsvergunning voor elektriciteitvan Eneco Energiehandelsbedrijf gewijzigd in Eneco Business.

De NMa vindt dat Eneco Energiehandelsbedrijf voldoende heeft aangetoond de naam Eneco Business te mogen gebruiken. Eneco Business heeft ook aangetoond dat er verder geen wijzigingen zijn op het gebied van financiële, organisatorische of technische kwaliteit. Hiermee blijft Eneco Business voldoen aan de voorwaarden voor het leveren van elektriciteit aan kleinverbruikers.

Energieleveranciers die gas en/of elektriciteit willen leveren aan kleinverbruikers moeten een vergunning van de NMa hebben. Ze zijn ook verplicht om naamswijzigingen aan de NMa door te geven.

Verplichtingen vergunninghouders

 

Documenten

Energievergunning Eneco Energiehandelsbedrijf B.V. voor leveren elektriciteit aan kleinverbruikers komt op naam van Eneco Business B.V. (PDF - 79.39 KB)