Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Energievergunning Eneco Energie Retail B.V. voor leveren elektriciteit aan kleinverbruikers komt op naam van Eneco Retail B.V.

De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) heeft op 9 januari 2004 de tenaamstelling van de leveringsvergunning voor elektriciteit van Eneco Energie Retail gewijzigd in Eneco Retail.

De NMa vindt dat Eneco Energie Retail voldoende heeft aangetoond de naam Eneco Retail te mogen gebruiken. Eneco Retail heeft ook aangetoond dat er verder geen wijzigingen zijn op het gebied van financiële, organisatorische of technische kwaliteit. Hiermee blijft Eneco Retail voldoen aan de voorwaarden voor het leveren van elektriciteit aan kleinverbruikers.

Energieleveranciers die gas en/of elektriciteit willen leveren aan kleinverbruikers moeten een vergunning van de NMa hebben. Ze zijn ook verplicht om naamswijzigingen aan de NMa door te geven.

Verplichtingen vergunninghouders

 

Documenten

Energievergunning Eneco Energie Retail B.V. voor leveren elektriciteit aan kleinverbruikers komt op naam van Eneco Retail B.V. (PDF - 79.19 KB)