Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Energievergunning Centrica Energy Netherlands B.V. voor leveren elektriciteit aan kleinverbruikers komt op naam van CEN B.V.

De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) heeft op 6 januari 2012 de tenaamstelling van de leveringsvergunning voor elektriciteit van Centrica Energy Netherlands gewijzigd in CEN.

De NMa vindt dat Centrica Energy Netherlands voldoende heeft aangetoond de naam CEN te mogen gebruiken. CEN heeft ook aangetoond dat er verder geen wijzigingen zijn op het gebied van financiële, organisatorische of technische kwaliteit. Hiermee blijft CEN voldoen aan de voorwaarden voor het leveren van elektriciteit aan kleinverbruikers.

Energieleveranciers die gas en/of elektriciteit willen leveren aan kleinverbruikers moeten een vergunning van ACM hebben. Ze zijn ook verplicht om naamswijzigingen aan ACM door te geven.

Verplichtingen vergunninghouders

 

Documenten

Energievergunning Centrica Energy Netherlands B.V. voor leveren elektriciteit aan kleinverbruikers komt op naam van CEN B.V. (PDF - 59.37 KB)