Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Notificatie omroepmarkten, verzorgingsgebied Delta Kabelcomfort B.V. - 27 oktober 2005

De markten voor de doorgifte en verzorging van omroepsignalen
Verzorgingsgebied Delta Kabelcomfort B.V.
Ontwerpbesluit – 27 oktober 2005

Op grond van hoofdstuk 6a van de Telecommunicatiewet dient het college van de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit de markten in de elektronische communicatiesector te analyseren, de relevante markten af te bakenen en vast te stellen of op die markten sprake is van daadwerkelijke concurrentie. Indien het college vaststelt dat een afgebakende markt niet daadwerkelijk concurrerend is, stelt hij vast welke ondernemingen op die markt beschikken over een aanmerkelijke marktmacht en legt hij, voor zover passend, verplichtingen op.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook