Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Geschilbesluit SC Johnson Europlant - Stedin Netbeheer invoeden

Het geschil heeft betrekking op de vraag of de door de windturbine van SC Johnson Europlant B.V. geproduceerde elektriciteit volledig op het net wordt ingevoed dan wel deels wordt verbruikt door de eigen installatie van SC Johnson Europlant B.V. Dit is van belang van de SDE subsidie: slechts over op het net geleverde elektriciteit wordt subsidie verkregen. Naar het oordeel van de Raad heeft Stedin Netbeheer B.V. de door de windturbine geproduceerde elektriciteit ten onrechte aangemerkt als slechts gedeeltelijk aan het net geleverd.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.