Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Informele zienswijze 7397

Een verzoek om een informele zienswijze over de vraag of de oprichting van de beoogde gemeenschappelijke onderneming leidt tot een meldingsplichtige concentratie in de zin van artikel 27 van de Mededingingswet. De NMa is van mening dat de beoogde gemeenschappelijke onderneming niet lijkt te kunnen worden aangemerkt als een volwaardige gemeenschappelijke onderneming. Dit betekent dat op grond van de overgelegde informatie geen sprake zou zijn van een concentratie die op grond van artikel 34 van de Mededingingswet bij de NMa dient te worden gemeld.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.