Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Besluit op bezwaar inzake geschil De Graaf Logistics B.V. - Enexis B.V.

De Graaf Logistics B.V. stelt naar aanleiding van het besluit van 20 mei 2009 dat voor aansluitingen tot 10 MVA de aansluitverplichting tevens een transportplicht impliceert, en dat een netbeheerder zich bij dergelijke aanvragen niet kan beroepen op artikel 24, tweede lid, van de E-wet. De Raad herroept het besluit met kenmerk 103209/20, voor zover de klacht ten aanzien van van de schending van artikel 24 van de E-wet gegrond is verklaart. De Raad verklaart dit onderdeel alsnog ongegrond, onder aanpassing van de motivering.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Meer in deze zaak