Kruimelpad

Correspondentie

Parcom Buy-Out Fund V Coöperatief mag zeggenschap verkrijgen over NPM Investments VII (eindmededeling)

04-11-2019

Wat staat er in het besluit?

Parcom Buy-Out Fund V Coöperatief U.A. mag zeggenschap verkrijgen over NPM Investments VII B.V. en haar dochtermaatschappij Outdoor Life Group Holding B.V. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 31 oktober 2019 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

  • Parcom Buy-Out Fund V Coöperatief U.A.: is een investeringsmaatschappij die door middel van investeringen actief is in mid-market private equity.
  • Outdoor Life Group Holding B.V.: is actief op het gebied van de productie en verkoop van gezaagd tuinhout en aanverwante producten, zoals tuinhekken en schermen, tuinhuisjes en andere tuinmeubelen in Europa.

Kan ik reageren op het besluit van de ACM?

Dat kan als u een belang heeft bij dit besluit en als u dat binnen zes weken doet. Deze zes weken termijn start op de dag dat bovenstaande ondernemingen geïnformeerd zijn over het besluit van de ACM. U reageert door een brief aan de Rechtbank Rotterdam te sturen met daarin een onderbouwing waarom uw belangen door dit besluit worden geschaad. U kunt deze brief sturen naar:

Rechtbank Rotterdam
Sector bestuursrecht
Postbus 50951
3007 BM Rotterdam