Kruimelpad

Concentratiemelding

OLVG wil bepaalde afdelingen van het Slotervaartziekenhuis overnemen (concentratiemelding)

27-12-2018

Wat staat er in de melding?

Stichting OLVG wil bepaalde afdelingen van Slotervaartziekenhuis B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 21 december 2018 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Stichting OLVG houdt zich bezig met het aanbieden van klinische en niet-klinische algemene ziekenhuiszorg, topklinische zorg en topreferente zorg vanuit via vier locaties in Amsterdam;
  • Afdelingen Slotervaartziekenhuis B.V.: maag-, darm en leverziekten, longziekten, neurochirurgie, neurologie (uitsluitend neuromodulatie), chirurgie en interne geneeskunde (uitsluitend diabeteszorg, HIV behandeling, complexe cardiologie) van Slotervaartziekenhuis B.V. Deze afdelingen bieden algemene ziekenhuiszorg vanuit één locatie in Amsterdam.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Zorg
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355