Kruimelpad

NewPort Capital wil Koelisolatie Maatschappij Nederland overnemen (concentratiemelding)

NewPort Buyout Fund II Coöperatief U.A. wil Koelisolatie Maatschappij Nederland B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 1 april 2021 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • NewPort Buyout Fund II Coöperatief U.A is een van de fondsen onder beheer van NewPort Capital B.V. NewPort Capital is een onafhankelijke participatiemaatschappij die investeert in Nederlandse mid-market bedrijven;
  • Koelisolatie Maatschappij Nederland B.V. . is actief in isolatiesysteembouw (waaronder het ontwerpen, samenstellen, monteren en onderhouden van isolatie(panelen) en aanverwante materialen en toebehoren). KIM bouwt koel- en vriescellen en overige geconditioneerde ruimten voor bedrijven in onder meer de food-, pharma-,distributie-, opslag- en transportsector.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355