Kruimelpad

Concentratiemelding

MPR Invest (Van Loon groep) wil Veloma Beheer (Verhey Vlees) overnemen (concentratiemelding)

03-12-2019

Wat staat er in de melding?

MPR Invest B.V. (Van Loon groep) wil Veloma Beheer B.V. (Verhey Vlees) overnemen. De bedrijven hebben op 28 november 2019 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • MPR Invest B.V.: beheermaatschappij van een aantal ondernemingen (bekend als de Van Loon groep) die diverse soorten vlees en vleesproducten levert aan afnemers in de retail, foodservice, maaltijdbereiding en industrie, waaronder technische rundvleesdelen (zgn. “bulkstukken” als biefstuk, braad- en bakvleesstukken) en rundersnippers, in landen binnen en buiten de EU;
  • Veloma Beheer B.V.: moedermaatschappij van Verhey Vlees B.V. die technische rundvleesdelen (zgn. “bulkstukken” als biefstuk, braad- en bakvleesstukken) en rundersnippers levert aan industriële afnemers in landen binnen de EU.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355