Kruimelpad

Concentratiemelding

Mirage Holdings wil Green Swan Logistics en Intertoys overnemen (concentratiemelding)

09-09-2019

Wat staat er in de melding?

Mirage Holdings B.V. wil via haar dochteronderneming Mirage Toys Group B.V., Green Swan Logistics B.V. en haar dochteronderneming Intertoys B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 4 september 2019 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Mirage Holdings B.V. is via haar dochterondernemingen Blokker en Big Bazar actief. De voornaamste activiteiten van Blokker omvatten de detailhandel in huishoudelijke artikelen. Big Bazar verkoopt in haar winkels doorgaans merkproducten tegen lage prijzen met name op het gebied van persoonlijke verzorging, schoonmaakartikelen en food.
  • Green Swan Logistics B.V. is via haar dochteronderneming Intertoys actief met de verkoop van speelgoed en videospellen.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde [fusie/overname/joint venture]en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000