Kruimelpad

Concentratiemelding

Mentha Capital wil Van Vulpen Materieel en Van Vulpen Holding overnemen (concentratiemelding)

08-11-2019

Wat staat er in de melding?

Mentha Capital Fund V Coörperatief U.A. wil Van Vulpen Materieel B.V. en Van Vulpen Holding B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 5 november 2019 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Mentha Capital Fund V Coörperatief U.A. is een onafhankelijke private equity maatschappij die participeert in gevestigde, middelgrote ondernemingen in Nederland en Vlaanderen, met een aantoonbaar groei- en winstpotentieel.
  • Van Vulpen Materieel B.V. en Van Vulpen Holding B.V. is van oorsprong een familiebedrijf dat zich als aannemer toelegt op de installatie en onderhoud van infrastructuren die worden gebruikt voor de transport en distributie van elektriciteit, water en gas.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355