Kruimelpad

Mediq wil Eurocept Homecare en Excellent Clinics overnemen (concentratiemelding)

Mediq Nederland B.V. wil Eurocept Homecare Holding B.V. en Excellent Clinics B.V. overnemen. De bedrijven hebben de ACM op 10 februari 2021 om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Mediq: is actief op het gebied van het leveren van medische hulpmiddelen, medische voeding, medische thuisbehandelingen, geneesmiddelen en medische wegwerpartikelen in heel Nederland;
  • Eurocept Homecare: is actief op het gebied van het leveren van medische hulpmiddelen, medische voeding, medische thuiszorg en specialistische medicijnen in heel Nederland;
  • Excellent Clinics: is via zelfstandige behandelklinieken actief op het gebied van complexe wondzorg en weefselletsel in Amersfoort, Arnhem, Geldrop, Hoogeveen, Rotterdam en Waalwijk.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Zorg
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355