Kruimelpad

Correspondentie

Meatpoint mag Struik Foods Europe overnemen (eindmededeling)

19-11-2019

Wat staat er in het besluit?

Meatpoint B.V. mag Struik Food Europe B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 19 november 2019 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

  • Meatpoint B.V.: staat aan het hoofd van Zwanenberg Food Group B.V. (ZFG). De activiteiten van ZFG betreffen productie en verkoop van vleeswaren en -conserven voor de binnen- en buiten-landse markt.
  • Struik Foods Europe B.V.: is door haar dochtermaatschappijen actief op het gebied van de productie en verkoop van vleesconserven, soepen en sauzen voor de binnen- en buitenlandse markt. Struik is (indirect) een dochtermaatschappij van Fratelli Investments B.V.

Kan ik reageren op het besluit van de ACM?

Dat kan als u een belang heeft bij dit besluit en als u dat binnen zes weken doet. Deze zes weken termijn start op de dag dat bovenstaande ondernemingen geïnformeerd zijn over het besluit van de ACM. U reageert door een brief aan de Rechtbank Rotterdam te sturen met daarin een onderbouwing waarom uw belangen door dit besluit worden geschaad. U kunt deze brief sturen naar:

Rechtbank Rotterdam
Sector bestuursrecht
Postbus 50951
3007 BM Rotterdam