Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

lnno-Pane ("lnno-Pane") en ING Corporate lnvestments Participaties ("lNG Participaties") willen indirect gezamenlijke zeggenschap verkrijgen over Mosa Groep Beheer ("Mosa Beheer'’) (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

lnno-Pane B.V. ("lnno-Pane") en ING Corporate lnvestments Participaties B.V. ("lNG Participaties") willen indirect gezamenlijke zeggenschap verkrijgen over Mosa Groep Beheer B.V. ("Mosa Beheer'’).De bedrijven hebben op 13 oktober 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • lnno-Pane B.V. ("lnno-Pane"): is een holdingmaatschappij met (minderheids)deelnemingen in verschillende ondernemingen.
  • ING Corporate lnvestments Participaties B.V. ("lNG Participaties"): is actief op het gebied van investeringen in risicodragend kapitaal, onder meer door het houden van (minderheids)deelnemingen in ondernemingen en het verstrekken van achtergesteld vreemd vermogen.
  • Mosa Groep Beheer B.V. ("Mosa Beheer'’): is een groothandel in vlakglas. Daarnaast houdt Mosa Beheer zich bezig met de verwerking, logistiek, distributie en het plaatsen van allerlei soorten vlakglas.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:  

Autoriteit Consument en Markt 
Directie Mededinging 
Postbus 16326 
2500 BH Den Haag 
Telefoon: (070) 722 2000 
Telefax: (070) 722 2355