Kruimelpad

Concentratiemelding

Lifetri Groep wil Klaverblad Levensverzekeringen overnemen (concentratiemelding)

28-06-2019

Lifetri Groep B.V., onderdeel van TPG Sixt Streets Partners (TSSP) wil Klaverblad Levensverzekeringen N.V., onderdeel van de Klaverblad Groep, overnemen. De bedrijven hebben op 21 juni 2019 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Lifetri Groep B.V. is een particuliere beleggingsonderneming die een breed scala¬† van fondsen beheert die in verschillende bedrijven beleggen door middel van overnames en bedrijfsherstructureringen. Lifetri biedt uitvaartverzekeringen in Nederland aan.
  • Klaverblad Levensverzekeringen N.V. is een Nederlandse levensverzekeringsmaatschappij die gespecialiseerd is in levensverzekeringen, met name uitvaartverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355