Kruimelpad

Kohlspitz Holding wil Quint Holding overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Kohlspitz Holding wil Quint Holding overnemen. De bedrijven hebben op 14 juni 2021 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Kohlspitz Holding AG (AWK): Staat aan het hoofd van de AWK-groep (met daarin o.a. Ginkgo, Talos) van bedrijven, een management en IT-consultancybureau in Zwiterland. De kernactiviteiten van AWK omvatten cyber security & privacy management, data analytics & kunstmatige intelligentie, digitale strategie & innovatie, IT-advies alsook projectmanagement, programmamanagement en project-portfolio management voor de private en publieke sector.
  • Quint Holding B.V.: Is een digitale transformatie consultant met het hoofdkantoor in Amstelveen. Quint ondersteunt haar klanten bij het ontwerpen en implementeren van digitale transformaties.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355