Kruimelpad

Johnson Controls (JCI) wil Silent-Aire overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Johnson Controls Nova Canada ULC, een onderdeel van de Johnson Controls International plc (JCI), wil Silent-Aire Manufacturing Inc overnemen. De bedrijven hebben op 9 april 2021 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • JCI: is een wereldwijd gediversifieerd industrieel en technologieconcern. JCI ontwerpt, produceert en stelt wereldwijd bouwproducten en systemen samen, waaronder residentiële en commerciële verwarmings-, ventilatie- en klimaatregelingsapparatuur (HVAC-apparatuur), industriële koelsystemen, controlesystemen, beveiligingssystemen, branddetectiesystemen en brandbestrijdingsoplossingen.
  • Silent-Aire: is een multinationale onderneming die modulaire datacenters en luchtbehandelingsunits (AHUs) voor datacenters ontwerpt, vervaardigt en produceert.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355