Kruimelpad

HVEG Group wil HVEG Investments overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

HVEG Group wil HVEG Investments overnemen. De bedrijven hebben op 11 juni 2021 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • HVEG Group B.V.: is voor deze transactie opgerichte koopholding, en een (indirecte) dochteronderneming van Luminita Holding. HVEG heeft nog geen bedrijfsactiviteiten.
  • Luminita Holding.: is een personal holding welke geldmiddelen ter beschikking stelt om te investeren (middels aandelenkapitaal alsmede leningen) in MKB+ bedrijven.
  • HVEG Investments B.V. (HVEG Fashion Group): is een internationaal opererende groep mode- en mode gerelateerde bedrijven gespecialiseerd in de ontwikkeling, het ontwerp, de inkoop en de verkoop van private label artikelen voor heren, dames, kinderen, baby’s en accessoires.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355