Kruimelpad

Concentratiemelding

Horizon wil Flexcraft met Aldiver overnemen (concentratiemelding)

18-12-2019

Wat staat er in de melding?

Horizon Holding B.V. wil Flexcraft Group B.V. (Aldiver) overnemen. De bedrijven hebben op 13 december 2019 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Horizon Holding B.V. houdt zich via dochterondernemingen bezig met uitzenden en detacheren van arbeidskrachten uit zgn. MOE-landen naar bedrijven in de vleesindustrie; via een andere dochteronderneming met productie en verkoop van bakkers- en banketbakkerijproducten, grondstoffen en halffabricaten;
  • Flexcraft Group B.V. houdt zich bezig met werven van al dan niet gespecialiseerde buitenlandse uitzendkrachten en handelend onder de merknaam Aldiver met leveren van intermediairsdiensten voor leerwerkplekken op het gebied van transport en logistiek.
     

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355