Kruimelpad

Correspondentie

Horizon mag Flexcraft Group (Aldiver) overnemen (eindmededeling)

02-01-2020

Wat staat er in het besluit?

Horizon Holding B.V. mag Flexcraft Group B.V. (Aldiver) overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 31 december 2019 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

  • Horizon Holding B.V.: via dochterondernemingen uitzenden en detacheren van arbeidskrachten uit zgn. MOE-landen naar bedrijven in de vleesindustrie; via een andere dochteronderneming productie en verkoop van bakkers- en banketbakkerijproducten, grondstoffen en halffabricaten.
  • Flexcraft Group B.V.: werven van al dan niet gespecialiseerde buitenlandse uitzendkrachten; handelend onder de merknaam Aldiver leveren van intermediairsdiensten voor leerwerkplekken op het gebied van transport en logistiek.

Kan ik reageren op het besluit van de ACM?

Dat kan als u een belang heeft bij dit besluit en als u dat binnen zes weken doet. Deze zes weken termijn start op de dag dat bovenstaande ondernemingen geïnformeerd zijn over het besluit van de ACM. U reageert door een brief aan de Rechtbank Rotterdam te sturen met daarin een onderbouwing waarom uw belangen door dit besluit worden geschaad. U kunt deze brief sturen naar:

Rechtbank Rotterdam
Sector bestuursrecht
Postbus 50951
3007 BM Rotterdam