Kruimelpad

Correspondentie

Heisenberg mag DA Topholding overnemen (eindmededeling)

07-01-2020

Wat staat er in het besluit?

Heisenberg HoldCo B.V. mag Digital Agency Topholding B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 7 januari 2020 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

  • Heisenberg HoldCo B.V. en Heisenberg Bidco B.V. zijn tussenholdings die zijn opgericht met het oog op de voorgenomen transactie. Zij staan onder (indirecte) uitsluitende zeggenschap van fondsen die worden beheerd door aan de Carlyle Group gelieerde entiteiten en hebben geen andere bedrijfsactiviteiten.
  • DA Topholding: is actief als digitale marketing-, branding, communicatie- en reclamebureau met een sterke focus op digitale communicatie. DA Topholding is onder meer actief op het gebied van het ontwikkelen en onderhouden van websites en apps, het verlenen van diensten op het gebied van digitale marketing, het ontwikkelen en adviseren over merkidentiteit en marketingstrategieën alsmede het ontwikkelen van strategieën voor digitale media en traditionele reclamekanalen.

Kan ik reageren op het besluit van de ACM?

Dat kan als u een belang heeft bij dit besluit en als u dat binnen zes weken doet. Deze zes weken termijn start op de dag dat bovenstaande ondernemingen geïnformeerd zijn over het besluit van de ACM. U reageert door een brief aan de Rechtbank Rotterdam te sturen met daarin een onderbouwing waarom uw belangen door dit besluit worden geschaad. U kunt deze brief sturen naar:

Rechtbank Rotterdam
Sector bestuursrecht
Postbus 50951
3007 BM Rotterdam