Kruimelpad

Concentratiemelding

Heisenberg HoldCo wil DA Topholding overnemen (concentratiemelding)

24-12-2019

Wat staat er in de melding?

Heisenberg Holdco B.V. wil via haar dochteronderneming Heisenberg Bidco B.V., Digital Agency Topholding B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 20 december 2019 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Heisenberg HoldCo B.V. en Heisenberg Bidco B.V. zijn tussenholdings die zijn opgericht met het oog op de  voorgenomen transactie. Zij staan onder (indirecte) uitsluitende zeggenschap van fondsen die worden beheerd door aan de Carlyle Group gelieerde entiteiten en hebben geen andere bedrijfsactiviteiten.
  • DA Topholding: is actief als digitale marketing-, branding, communicatie- en reclamebureau met een sterke focus op digitale communicatie. DA Topholding is onder meer actief op het gebied van het ontwikkelen en onderhouden van websites en apps, het verlenen van diensten op het gebied van digitale marketing, het ontwikkelen en adviseren over merkidentiteit en marketingstrategieën alsmede het ontwikkelen van  strategieën voor digitale media en traditionele reclamekanalen.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355