Kruimelpad

Concentratiemelding

Heiploeg International wil gezamenlijke zeggenschap verwerven met Profish Europe over Profish Food (concentratiemelding)

28-12-2018

Wat staat er in de melding?

Heiploeg International B.V. wil gezamenlijke zeggenschap verwerven met Profish Europe over Profish Food B.V. De bedrijven hebben op 17 december 2018 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de gezamenlijke verkrijging.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Heiploeg International B.V.: is een 100% indirecte dochteronderneming van Parlevliet & Van der Plas B.V. (“PP Groep”) en is gericht op de vangst van en groothandel in vis-, schaal-, en weekdieren.
  • Profish Food B.V.: Verwerken, verpakken en het administratief en logistiek afhandelen van vis, zeevruchten of schaaldieren.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde [fusie/overname/joint venture]en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355