Kruimelpad

H2 Equity Partners Holding wil Pluto Sport Europe overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

H2 Equity Partners Holding B.V. wil Pluto Sport Europe B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 25 juni 2021 Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • H2 Equity Partners Holding B.V.: H2 Equity Partners betreft een onafhankelijke participatiemaatschappij die investeert in Nederlandse mid-market bedrijven. H2 Equity Partners heeft naast Pluto Sport Holding B V. nog meer deelnemingen. Deze houdt zij (indirect) via het H2 Fund IV5 en het H2 Fund NL.
  • Pluto Sport Europe B.V:. Pluto is een athleisure e-tailer gespecialiseerd in sport- en vrijetijdsartikelen. Zij is actief via de webshops: www.plutosport.nl, www.plutosport.de, www.plutosport.fr, www.plutosport.com en de platforms van Bol.com en Amazon in Europa.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355