Kruimelpad

Concentratiemelding

Fortino Capital II Growth ARKIV /Fortino Capital Growth MMF wil Odin Groep Holding overnemen (concentratiemelding)

26-07-2019

Wat staat er in de melding?

Fortino Capital II Growth ARKIV N.V./Fortino Capital Growth MMF N.V. wil Odin Groep Holding B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 22 juli 2019 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Fortino Capital II Growth ARKIV N.V./Fortino Capital Growth MMF N.V.: is een private equity fonds dat durfkapitaal en groeikapitaal als eigen vermogen in bedrijven investeert. Zij richten zich vooral op kleine – en middelgrote ondernemingen die kwalificeren als snelgroeiende technologiebedrijven en/of die een digitale transformatie ondergaan.
  • Odin Groep Holding B.V.: is een IT bedrijf dat uit drie verschillende IT ondernemingen bestaat. Odin Groep richt zich in het aanbieden van haar diensten en producten op drie specifieke sectoren: de onderwijssector, de gezondheidssector en de bouw- en infrastructuursector.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355