Kruimelpad

Correspondentie

Fortino Capital II Growth ARKIV / Fortino Capital Growth MMF mag Odin Groep Holding overnemen (eindmededeling)

09-08-2019

Wat staat er in het besluit?

Fortino Capital ll Growth ARKIV N.V. / Fortino Capital Growth MMF N.V. mag Odin Groep Holding B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 8 augustus 2019 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Fortino Capital II Growth ARKIV NV/Fortino Capital Growth MMF NV: is een private equity fonds dat durfkapitaal en groeikapitaal als eigen vermogen in bedrijven investeert. Zij richten zich vooral op kleine – en middelgrote ondernemingen die kwalificeren als snelgroeiende technologiebedrijven en/of die een digitale transformatie ondergaan.
  • Odin Groep Holding B.V.: is een IT bedrijf dat uit drie verschillende IT ondernemingen bestaat. Odin Groep richt zich in het aanbieden van haar diensten en producten op drie specifieke sectoren: de onderwijssector, de gezondheidssector en de bouw- en infrastructuursector.

Kan ik reageren op het besluit van de ACM?

Dat kan als u een belang heeft bij dit besluit en als u dat binnen zes weken doet. Deze zes weken termijn start op de dag dat bovenstaande ondernemingen geïnformeerd zijn over het besluit van de ACM. U reageert door een brief aan de Rechtbank Rotterdam te sturen met daarin een onderbouwing waarom uw belangen door dit besluit worden geschaad. U kunt deze brief sturen naar:

Rechtbank Rotterdam
Sector bestuursrecht
Postbus 50951
3007 BM Rotterdam