Kruimelpad

Farm Dairy wil Veco Zuivel overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Farm Dairy wil Veco Zuivel overnemen. De bedrijven hebben op 23 juni 2021 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Farm Dairy is een producent van verse (basis)zuivelproducten. Farm Dairy produceert diverse private label zuivelproducten, waaronder melk, yoghurt (diverse soorten) en vla (diverse soorten). Farm Dairy richt zich met name op (reguliere) weidemelk(producten) en heeft daarnaast een beperkt assortiment van biologische melk.
  • Veco Zuivel, A.J. van Rouwendaal en VecoDairy (gezamenlijk: Veco Zuivel) zijn eveneens actief als producent van verse (basis)zuivelproducten. Veco Zuivel produceert diverse (private label en branded) zuivelproducten, waaronder melk, karnemelk, yoghurt (enkel naturel), drinkyoghurt, kwark en boter. Veco Zuivel richt zich in belangrijke mate op biologische melk(producten).

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:p

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355