Kruimelpad

Concentratiemelding

Falkenstein Investments en ING Corporate Investments Participaties willen gezamenlijke zeggenschap verkrijgen over Baerbergh Holding (concentratiemelding)

18-07-2019

Wat staat er in de melding?

Falkenstein Investments B.V. en ING Corporate Investments Participaties B.V. willen gezamenlijke zeggenschap verkrijgen over  Baerbergh Holding B.V. De bedrijven hebben op 16 juli 2019 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

Falkenstein Investments B.V.: is een holdingvennootschap met als voornaamste activiteiten holding- en financieringsactiviteiten, het verlenen van diensten en het verstrekken van adviezen.

ING Corporate Investments Participaties B.V.: is een directe 100%-dochteronderneming van ING Bank, beide maken zij deel uit van de ING Groep. ING Groep bedient financiële instellingen in meer dan 40 landen over de hele wereld. De ING Groep biedt een volledig assortiment bankproducten en -diensten aan.

Baerbergh Holding B.V.: is momenteel een 100% dochteronderneming van Falkenstein. Baerbergh is via haar dochterondernemingen actief op het gebied van logistieke dienstverlening onder de naam Nunner.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355