Kruimelpad

Euro Petra Private Limited wil vastgoed van High Tech Campus Eindhoven overnemen (concentratiemelding)

Euro Petra Private Limited wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over de vastgoedactiva van en vastgoedmanagementdiensten voor High Tech Campus Eindhoven. De bedrijven hebben op 3 september 2021 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Euro Petra Private Limited: dochteronderneming van het vastgoed investeringsbedrijf GIC (Realty) Private Limited dat in Nederland indirect controlerende deelnemingen heeft in commercieel vastgoed, zoals hotels, zorgvastgoed en logistieke faciliteiten;
  • High Tech Campus Eindhoven: vastgoed en vastgoedmanagementdiensten voor onderzoeks- en ontwikkelingscampus in Eindhoven dat een thuisbasis biedt voor ruim 200 bedrijven, start-ups en instituten die werk bieden aan productontwikkelaars, onderzoekers en startende ondernemers.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355