Kruimelpad

Concentratiemelding

EQT Infrastructure IV wil EdgeConnex Inc overnemen (concentratiemelding)

07-09-2020

Wat staat er in de melding?

EQT Infrastructure IV wil EdgeConnex, Inc overnemen. De bedrijven hebben op 2 september 2020 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • EQT Fund Management S.a.r.l.: ¬†heeft tot doel te investeren in infrastructuur en aan infrastructuur gerelateerde activa en bedrijven in voornamelijk Europa en Noord-Amerika. EQT Infrastructure IV maakt deel uit van de EQT groep van private equity fondsen, waarover uiteindelijk EQT AB zeggenschap heeft;
  • EdgeConneX, Inc.: is internationale aanbieder van datacenteroplossingen voor contentproviders, netwerk- en kabelbeheerders en serviceproviders. Het bedrijf heeft meer dan 40 datacenters in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Europa en biedt zijn klanten schaalbare capaciteit, stroom en connectiviteit. De diensten van EdgeConneX bestaan voornamelijk uit colocatie datacenterdiensten.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355