Kruimelpad

Concentratiemelding

Elba International wil MG Holding overnemen (concentratiemelding)

12-11-2019

Wat staat er in de melding?

Elba International N.V. wil MG Holding B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 7 november 2019 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Elba International N.V.: aanbieden van ICT-ondersteunende diensten op vlak van infrastructuur en applicaties in de Benelux; via diverse dochterondernemingen (waaronder Teletronica B.V.) actief in Nederland op het vlak van engineering, aanleg en onderhoud van ondergrondse telecommunicatienetwerken;
  • MG Holding B.V.: via diverse dochterondernemingen (waaronder Spitters B.V.) actief in Nederland op het vlak van engineering, aanleg en onderhoud van ondergrondse telecommunicatienetwerken (zoals glasvezel- en kabelnetwerken).

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355