Kruimelpad

Concentratiemelding

DCC plc wil Amacom overnemen (concentratiemelding)

20-05-2019

Wat staat er in de melding?

DCC plc wil via haar dochteronderneming Exertis Continental Europe Holdings Ltd., Amacom Holding B.V. (i.o.) overnemen, waaronder de volgende vennootschappen zullen vallen: Amacom, The Amazing Company B.V., Gezamenlijk Voordeel B.V., Megami B.V. en Quecom B.V. De bedrijven hebben op 14 mei 2019 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

DCC plc: groep van ondernemingen actief in diverse sectoren, waarbij de divisiegroep DCC Technology, handelend onder de naam Exertis, actief is op het gebied van groothandel in technologie producten en supply chain management;

Amacom Holding B.V.: via haar dochterondernemingen actief als groothandel in consumentenelektronica en in beperkte mate IT-producten en directe distributiediensten aan eindgebruikers.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355