Kruimelpad

Concentratiemelding

Crown Bidco wil THO Beheer overnemen (concentratiemelding)

31-12-2020

Wat staat er in de melding?

Crown Bidco B.V. wil THO Beheer B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 24 december 2020 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Royal Sanders is een Europese contractproducent en leverancier van persoonlijke verzorgingsproducten voor merkhouders en retailers en houdt daarnaast ook een aantal eigen merken waaronder Van Gils (parfum), Odorex (deodorant) en Sanicur (persoonlijke verzorging en hygiëne). Royal Sanders biedt een breed scala aan productcategorieën aan zoals shampoo, bad- en douchegel, bodylotion, deodorant, mondwater en handzeep.
  • Royal Herkel is een Nederlands contractproducent van met name voedingssupplementen. Daarnaast is zij in beperktere mate actief als contractproducent van farmaceutische producten, medische hulpmiddelen en persoonlijke verzorgingsproducten. 

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355