Kruimelpad

Crown Bidco mag THO Beheer overnemen (eindmededeling)

Crown Bidco B.V. mag THO Beheer B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 18 januari 2021 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Royal Sanders is een Europese contractproducent en leverancier van persoonlijke verzorgingsproducten voor merkhouders en retailers en houdt daarnaast ook een aantal eigen merken waaronder Van Gils (parfum), Odorex (deodorant) en Sanicur (persoonlijke verzorging en hygiëne). Royal Sanders biedt een breed scala aan productcategorieën aan zoals shampoo, bad- en douchegel, bodylotion, deodorant, mondwater en handzeep.
  • Royal Herkel is een Nederlands contractproducent van met name voedingssupplementen. Daarnaast is zij in beperktere mate actief als contractproducent van farmaceutische producten, medische hulpmiddelen en persoonlijke verzorgingsproducten.

Kan ik reageren op het besluit van de ACM?

Dat kan als u een belang heeft bij dit besluit en als u dat binnen zes weken doet. Deze zes weken termijn start op de dag dat bovenstaande ondernemingen geïnformeerd zijn over het besluit van de ACM. U reageert door een brief aan de Rechtbank Rotterdam te sturen met daarin een onderbouwing waarom uw belangen door dit besluit worden geschaad. U kunt deze brief sturen naar:

Rechtbank Rotterdam
Sector bestuursrecht
Postbus 50951
3007 BM Rotterdam