Kruimelpad

Concentratiemelding

Covebo Group wil Eurojob International Holding en Eurojob International overnemen (concentratiemelding)

10-09-2019

Wat staat er in de melding?

Covebo Group B.V. wil Eurojob International Holding B.V. en Eurojob International B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 4 september 2019 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

Covebo Group B.V.: is gespecialiseerd in payrolling, internationale arbeidsbemiddeling, uitzenden, detacheren, werving en selectie van algemeen tot professioneel personeel in de sectoren logistiek, bouw, techniek, productie en administratie in Nederland, Duitsland, Polen en Spanje. Buiten Nederland verricht Covebo uitsluitend wervingsactiviteiten.

Eurojob International Holding B.V. en Eurojob International B.V.: het detacheren en het op projectbasis plaatsen van algemeen personeel in de sectoren food retail, logistiek en productie.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde [fusie/overname/joint venture]en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355