Kruimelpad

Concentratiemelding

Constellation wil Topicus.com overnemen (concentratiemelding)

18-06-2020

Constellation Software Netherlands Holding Coöperatief U.A. wil Topicus.com B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 16 juni 2020 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Constellation Software Netherlands Holding Coöperatief U.A. houdt zich bezig met het aanbieden van van zakelijke software en gerelateerde IT-diensten. Constellation is in Nederland hoofdzakelijk actief via haar dochter Total Specific Solutions (TSS). TSS is onder meer actief in de financiële sector, retail, de juridische sector, overheid, vastgoed, gezondheidszorg en de automotive sector.
  • Topicus.com B.V. houdt zich bezig met het aanbieden van van zakelijke software en gerelateerde IT-diensten. Topicus is gespecialiseerd in ketenintegratie, het realiseren van Software as a Service-applicaties en procesmanagement. Topicus is actief in de financiële sector, de overheidssector, het onderwijs en de gezondheidszorg.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355