Kruimelpad

Climate City Holding wil HC Groep overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Climate City Holding B.V. een onderdeel van de Gilde Equity Management (GEM) Benelux Fund IV Coöperatief B.A., wil HC Groep B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 30 juni 2020 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Climate City Holding B.V.: een nieuw opgerichte portfolio-onderneming onder (indirecte) uitsluitende zeggenschap van Gilde Equity Management Benelux Fund IV Coöperatief B.A.
  • Gilde Equity Management Benelux Fund IV Coöperatief B.A.: via de Gilde Fondsen actief op het gebied van het investeren van risicodragend kapitaal in kleine en middelgrote ondernemingen in de Benelux regio, voornamelijk door middel van buy-outs.
  • HC Groep B.V.: is actief op het vlak van het ontwerp, de productie, installatie en verkoop van luchtregelings-, ventilatie- en brandveiligheidsproducten, systemen, controletechnologie en oplossingen, waaronder begrepen het onderhoud daarvan. De activiteiten van HC Groep betreffen in belangrijke mate project-gerelateerd aannemingswerk en zijn voornamelijk gericht op kantoren en diverse openbare gebouwen (musea, etc.).

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355